CODE vzw, productiehuis voor amateurtheater

CODE vzw hanteert een eigen methodiek om theater te maken. Het uitgangspunt van al onze producties is te starten van een blanco blad om zo tot een nieuwe creatie te komen. Binnen een project brengen we steeds een auteur, een regisseur en acteurs samen. Het is hun doel om binnen de lijnen van het project tot een nieuwe creatie te komen. Deze creatie bestaat hoofdzakelijk uit theater, wat niet wegneemt dat ook andere kunsten kunnen verweven worden binnen de creatie.

CODE vzw werkt vooral met korte producties, die ook een korter engagement vragen aan de deelnemers, waardoor de drempel om deel te nemen verlaagd wordt. Hierdoor krijgen mensen die geen langdurig engagement kunnen opnemen, ook de kans om amateurtheater te maken.

CODE vzw brengt theater van huiskamer tot museum, van feestzaal tot fabriek... overal kunnen we terecht dankzij onze manier van werken. Dit geeft een grote verruiming van speelkansen en mogelijkheden. We bereiken toeschouwers die niet vlug geneigd zijn om enkele uren naar een theaterstuk te kijken, omdat we hen de mogelijkheid geven om kortere producties te zien, die op gemakkelijk toegankelijke locaties worden gespeeld.

Voorzitter

Lysiane Lavorel

Tel.
0488 17 20 60
bestuur@codevzw.be

Contact

Verbraecken Danny

Tel.
0473 12 12 00
danny@codevzw.be
Adres
Gelijkheidstraat 136 , 8400 Oostende
Naar top