Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Tielrode

Stel je voor: een harmonie die klinkt als een muzikale knuffel, een groep getalenteerde muzikanten die jouw evenement omtovert tot een feest waarover je nog maanden napraat. Dat is Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia!

Van Tielrode tot ver daarbuiten zijn wij dé go-to-band voor elk soort event. Of je nu een hip feest geeft of juist van de gouwe ouwe klassiekers houdt, wij hebben het repertoire én de ervaring om jouw feestje helemaal af te maken. Dus waar wacht je nog op? Trommel al je vrienden op en neem contact met ons op voor een onvergetelijke avond!

Ben je zelf muzikant? Geweldig! Dan ben je bij Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia aan het juiste adres! Of je nu een doorgewinterde saxofonist bent, een fanatieke trompettist, een virtuoze pianist of een basgitaar-guru, bij ons is er altijd plek voor jou.

Wij zijn op zoek naar muzikanten die zich thuis voelen in een gezellige en ambitieuze omgeving en die samen met ons willen werken aan het creëren van de mooiste muziek. We zijn een hechte groep die hard werkt om samen het beste resultaat te bereiken.

Dus, ben jij klaar voor een muzikaal avontuur? Join the club en neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op één van onze wekelijkse repetities op dinsdag tussen 20 en 22 u.

Contact

Tel.
0470 83 62 25
kharmonietielrode@gmail.com
Adres
Tielrode Antwerpse Steenweg 9 , 9140 Tielrode

Voorzitter

Veerle Vermeulen

Tel.
0470 83 62 25

Penningmeester

Carlos Brys

Tel.
0496 59 66 59

Secretaris

Dave Vandenbossche

Naar top