KLJ Temse-Velle

Wil je de tijd van je leven beleven, super veel plezier maken en vriendschappen voor het leven opbouwen? Dan is KLJ Temse-Velle zeker iets voor jou! 

Als jeugd- en jongerenbeweging streeft KLJ naar een leuke, sfeervolle, familiale en kwaliteitsvolle werking voor iedereen tussen 9 en 35 jaar! Samenkomen en samen spelen in groep zorgen ervoor dat KLJ’ers sterker worden als persoon en als groep. We zetten onze deur zeer graag open voor nieuwe leden. Bij ons is iedereen WELKOM!

Elke zondag om de twee weken staat onze enthousiaste leidingsploeg klaar om samen met onze leden een onvergetelijke namiddag te beleven! Van 13.30 tot 17 u. doen we telkens knotsgekke activiteiten, zoals een rechtendoortocht, bosspel, vuil spel, bowlen, zwemmen, één tegen allen en nog veel meer!
Zit je in het 3de leerjaar en heb je zin om eens te komen piepen en uit te proberen of KLJ iets voor jou is? Laat gerust iets weten!! 

Ook voor oudere leden is er een groot aanbod! We gaan voor een mix van ontspannende en actieve activiteiten, zoals bowlen, vriestocht, jeneverspelen, pisquiz, karten, karaokeavond... en af en toe blijven we in ons gezellige lokaal achter de kerk van Temse-Velle om daar gezellig samen te zijn. Deze activiteiten organiseren we voor iedereen die 16 wordt en ouder. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd! 

Een KLJ-zomer is telkens mooi gevuld! We doen namelijk mee aan de sportfeesten... de mooiste tijd van het jaar, als je het ons vraagt! We strijden elke zondag van de zomer tegen alle andere KLJ's van Oost-Vlaanderen in verschillende disciplines zoals dansen, vendelen, wimpelen, touwtrekken, lopen en piramides bouwen. We bouwen er ook vriendschappen op. Plezier staat namelijk centraal op deze mooie dagen!
Want KLJ... Dat is met stralende ogen en een lachende mond! 

Indien je nog vragen hebt over onze werking, horen we het graag! 

Wanneer samenkomst per leeftijdsgroep?

  • -12 vanaf geboortejaar 2015 (tweewekelijks: zondag 13.30-17 u.) 
  • -16 vanaf geboortejaar 2012 (tweewekelijks: zondag 13.30-17 u.) 
  • +16 vanaf geboortejaar 2008 (wekelijks: vrijdag 20-23 u.) 

Klaar om samen gouden herinneringen en vrienden voor het leven te maken? Want KLJ... Da's voort leven! 

Iedereen is welkom in onze warme KLJ-familie! 

Naar top