Ski-en Bootclub De Durme vzw

Ski- en Bootclub De Durme vzw is een vereniging met als belangrijkste doelstelling het promoten van elke discipline van het waterskiën. Onze sport is zeer toegankelijk en helemaal niet moeilijk. Al snel hoor en voel je water onder je door klotsen en voel je de wind door je haren waaien en waan je je de koning van de Durme. Zowel jong als oud glijdt binnen de kortste keren over het water. Bij de informele sfeer voelt iedereen zich thuis. Daarnaast wordt de sport toegankelijk gehouden door het uitblijven van grote investeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een skiboot, waterski- of wakeboardmateriaal en wetsuits.

Tijdens de weekends en de schoolvakanties (mits gunstige meteo) brengen wij mensen in contact met het waterskiën op een speelse en veilige manier.

Iedereen vanaf 8 jaar, die fit genoeg is, is welkom bij de club. Als je over genoeg energie beschikt, kan je gemakkelijk onze praktijkopleiding aan. Tussendoor wordt er ook theorie bijgebracht over hoe de communicatie tussen de skiër en de bootbemanning verloopt via handgebaren, materiaalkennis, enz. Na een grondige opleiding en de nodige ski-ervaring kan je dan een aantal officiële, door Waterski Vlaanderen erkende brevetten bekomen na een praktische proef. Na de opleiding en scholing raden wij je sterk aan lid te worden van een skiclub.

Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit klassiek skiën, slalom, figuurskiën, wakeboarden, kneeboarden en blootvoeten. Door onze contacten met fabrikanten en invoerders van skimateriaal kunnen wij materiaal aanbieden tegen een interessante prijs. Wij werken samen met de federatie Waterski Vlaanderen vzw en volgen de ontwikkelingen en aanbevelingen op de voet.

Contact

Tel.
0479 71 25 76
ronny.de.kerf@sbdd.be
Website
www.sbdd.be
Adres
Burgemeester Siegfried Buytaertdreef , 9140 Tielrode

Naar top