Projectverantwoordelijke riolerings- en wegenwerken (A1a-A3a)

Wat doe je?

Bij Lokaal Bestuur Temse dromen we van een schoon Temse dat klaar is voor het klimaat van de toekomst. Een gezonde en groene gemeente om te wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Waar er meer ruimte is voor natuur, water, duurzame mobiliteit en energie.

De inrichting van ons openbaar domein heeft hier een heel belangrijk rol in. Als projectverantwoordelijke riolerings- en wegenwerken sta je aan de wieg van mooie projecten die het verschil zullen maken.

Je bouwt deze visie mee uit. Samen met het bestuur bepaal je het beleid rond ons openbaar domein en initieer je nieuwe projecten die deze visie tot uitvoering brengen.

Vanaf het eerste idee tot de definitieve oplevering ben jij de spilfiguur van het project. Je neemt actief het projectleiderschap op, samen met jouw interne en externe partners. Draagvlak creëren voor nieuwe inzichten, communicatie en participatie met inwoners zijn essentieel om uitdagende projecten te doen slagen en neem je bewust mee in het projectverloop.

Dit alles doe je niet alleen. Je komt terecht binnen de cluster Ruimte waar heel wat enthousiaste collega’s samen met deze visie aan de slag gaan. Je werkt nauw samen met studiebureaus en onze rioolbeheerder, voor de concrete en technische uitwerking van de projecten.

Als projectverantwoordelijke ben je een belangrijke schakel in de communicatie tussen burgers, handelaars en Lokaal Bestuur Temse.

Interesse? 

Je kan je kandidaat stellen door je motivatiebrief, je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een kopie van je rijbewijs B aan het team Personeel en Organisatieontwikkeling te bezorgen, ten laatste op 2 mei 2024:

  • Via post:
    Lokaal Bestuur Temse, T.a.v. Caroline Vercauteren, team Personeel en Organisatieontwikkeling, Frans Boelplein 1, 9140 Temse. In de linkerbovenhoek van de envelop vermeld je ‘projectverantwoordelijke riolering- en wegenwerken’.

  • Via e-mail: jobs@temse.be. In het vak onderwerp vermeld je ‘projectverantwoordelijke riolering- en wegenwerken’.
Naar top