Voor bedrijven: toffe vergaderplekken en teambuilding

In Temse vind je toffe vergaderplekken of activiteiten voor een teambuilding.

Toffe vergaderplekken

HOFsite

Marjan Van den Eynde en Frans de Maerschalk bouwden het gelijkvloers van hun woning om tot vergader- en ontmoetingsplek. Zelf gingen ze op de bovenverdieping wonen. HOFsite biedt een persoonlijke aanpak en leuke vergaderplekjes: buiten in de tuin, op het overdekte en verwarmde terras of binnen in de ruime vergaderzaal afgewerkt met groot scherm en technische faciliteiten. Op aanvraag kunnen diverse cateringformules voorzien worden. De grootste troef van deze eventlocatie is het huiselijke en gezellige karakter.

Marjan: “Mensen voelen zich hier snel op hun gemak. We laten ze echt thuiskomen. De creatiefste ideeën ontstaan in onze kleurrijke tuin. ’s Avonds blijven mensen graag hangen voor een BBQ of een kampvuur. We werken met lokale leveranciers voor het ontbijt, de lunch en het diner. Onze gasten komen niets tekort.”

Naast meetings organiseert HOFsite ook kleine events zoals een private jazz of kookworkshops.

Vergaderen op het water

Rivertours en Riverstar

Vergaderen op het water, het is eens wat anders! Met Rivertours of Riverstar kan je rustig brainstormen, terwijl je de Schelde afvaart richting Antwerpen, Sint-Amands of Brussel. Een originele manier om in ontspannen sfeer te overleggen.

Guido van Rivertours: “We varen langs verborgen pareltjes en tonen onze passagiers de nieuwe overstromingsgebieden langs de Schelde.”

Diverse formules voor catering en dranken zijn mogelijk op aanvraag.

Sloep-Rent

Zelf aan het roer? Dat kan met Sloep-Rent. Met 8 tot 12 personen kan je zorgeloos vergaderen op een luxueuze sloep. Zonnedek, comfortabele zitplaatsen en een klein ijskastje zijn inbegrepen. Cateringformules zijn mogelijk op aanvraag. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Je kan ervoor kiezen om zelf te varen of om op tocht gaan met een ervaren schipper. Dankzij de ‘goed weer garantie’ kan je bij onweer, stortregen en harde wind kosteloos omboeken naar een andere datum. 

Brouwerij VBDCK

In hartje Tielrode vind je brouwerij VBDCK, waar ze al sinds 1867 het lokale Kerelbier brouwen. In de brouwerij is een grote evenementenzaal voor zo’n 120 gasten, met aangrenzend terras dat uitkijkt op de gezellige tuin.

Charlotte: “Een inspirerende plek waar we voortdurend nieuwe, hippe biersmaken creëren."

Elk evenement kan gecombineerd worden met een brouwerijbezoek en bierproeverij. Tijdens de interactieve rondleiding hoor je radiostem Siska Schoeters de geschiedenis van de brouwerij vertellen.

Lachen met citygames

Op zoek naar een luchtige activiteit na een zware meeting? Ontdek het verleden van Temse op een humoristische en competitieve manier, al wandelend met je smartphone of tablet in de hand. Er zijn verschillende spelformules mogelijk, al dan niet met begeleiding.

Op avontuur rond het Fort van Steendorp

Initiatief leren nemen, logisch redeneren en samenwerking versterken? Het kan met Outdoor Escape in Steendorp. Deze teambuildingsactiviteit vormt de ideale combinatie van een spannend escape avontuur met een wandeling door het mooie natuurgebied rond Fort van Steendorp. 

Boike: “Met augmented reality komen de puzzels tot leven.”

Het spel speelt zich niet in het fort zelf af, maar in de omgeving errond. Er is keuze uit verschillende avonturen van Outdoor Escape, zowel voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar als voor volwassenen. In Operation Mindfall nemen de deelnemers het in ware James Bond-stijl op tegen een duistere organisatie. Het familiespel Magic Portal dompelt je onder in een fantasiewereld waarbij je een magisch portaal moet sluiten. Binnenkort komt er nog een derde avontuur bij.

Het Fort van Steendorp kan je bezoeken op aanvraag.

Naar top