Stage

Als student geven we je de kans om even van het echte werkleven te proeven. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden die er zijn binnen onze waaier van diensten.

Wat houdt de stage in?

Als stagiair bij Lokaal Bestuur Temse moedigen we je aan om mee te denken en initiatief te nemen. Je maakt onderdeel uit van het team waar je stage volgt en je input is zeer welkom. We willen volop inzetten op langlopende stages (minimum 1 maand) zodat je de kans krijgt om ons bestuur beter te leren kennen en je stageperiode een echte meerwaarde is voor je loopbaan.

Belangrijk om weten

  • Je kan enkel een stage aanvragen als je student of werkzoekend bent en een opleiding/tewerkstellingstraject volgt.
  • Er is een stagebegeleider van de school, het opleidingscentrum of een tewerkstellingscoach. Bij Lokaal Bestuur Temse krijg je een stagementor die je begeleidt en opvolgt.
  • Een stage is altijd onbezoldigd, je ontvangt geen loon tijdens je stageperiode.
  • De onderwijsinstelling waar je je opleiding volgt, heeft een verzekering voor jou als stagiair afgesloten. Deze verzekering komt tussen in de kosten bij een ongeval op de stageplaats en op weg van en naar de stageplaats.

Hoe verloopt een stageaanvraag?

Stuur een mailtje met je vraag naar jobs@temse.be. We bekijken je stageaanvraag en we leggen ze voor aan de leidinggevende. Als de stagewensen en onze verwachtingen overeenkomen, word je na goedkeuring van de algemeen directeur op de hoogte gebracht.

Naar top