Onze collega's aan het woord

Jo, projectverantwoordelijke riolerings- en wegenwerken

Ik werkte hiervoor 11 jaar als zelfstandige. Mijn job nu is meer afgelijnd en zorgt voor een gezonde werk/privé-balans. In januari mocht ik mijn derde kindje verwelkomen. Er was nood aan extra tijd voor het gezin.

Mijn job is uitdagend met een goede afwisseling tussen bureau- en veldwerk. Ik werk samen met aannemers, studiebureaus en het bestuur. Boeiend!

Ik krijg voldoende vrijheid in mijn job met steun van pientere en gedreven collega’s waar nodig. Op het eerste zicht een gek allegaartje, maar in de praktijk een geoliede machine.

We hebben een goede dynamiek en een toffe sfeer op ‘het tweede verdiep’. Een stimulerende omgeving om je telkens te verbeteren. We zijn niet vies van vernieuwing op vlak van ecologie en klimaat.

Soumaya, polyvalent medewerker 

In mijn job heb ik niet echt een vaste werkplek. Ik kom bij alle teams over de vloer. Dit maakt elke dag anders en mijn functie zeer boeiend!

Ook het dichtbij huis werken en de flexibiliteit in uren zijn een groot pluspunt. Samen met de extra voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering,... maken dat Lokaal Bestuur Temse een zorgzame werkgever is. 

De vele sociale contacten met de toffe collega's zorgen ervoor dat je elke dag met plezier komt werken. 

Collega's Stef en Kim vertellen je meer in de video's.

Naar top