Verhuur huishoudtoestellen via Papillon Waasland

Het Papillon project helpt gezinnen met een laag inkomen hun kosten te verminderen met de verhuur van energie-efficiënte huishoudtoestellen.

Dankzij het Papillon project krijgen kwetsbare gezinnen de mogelijkheid om een energie-efficiënt huishoudtoestel te huren voor een beperkt maandelijks bedrag. Hierdoor kan je elektriciteitsverbruik aanzienlijk dalen. Het betekent dus een win-win voor je energiefactuur en het klimaat. 

Volgende toestellen worden verhuurd: koelkast, diepvries, koel-diepvries-combinatie, wasmachine, droogkast, was-droog-combinatie en vaatwasmachine.

Doordat Bosch eigenaar blijft van het toestel garanderen ze altijd een energie-efficiënt, werkend toestel voor de huurder. Bosch staat ook in voor herstel, hergebruik en recyclage van afgedankte toestellen.

Het huren van een toestel heeft heel wat voordelen:

  • Je verhoogt je wooncomfort en verlaagt je energiefactuur.
  • Herstellingen zijn inbegrepen in de huurprijs.
  • Iedere maand een laag en vast bedrag zorgt voor rust. Geen kans op onvoorziene kosten.
  • Bosch blijft eigenaar van het toestel waardoor het toestel door deurwaarders niet kan worden meegenomen.
  • De kortingsbon van Fluvius kan ook hier gebruikt worden (max. 1 bon per toestel en enkel voor wasmachine en droogkast).

Het project is een initiatief van Saamo West-Vlaanderen, samen met Bosch. Woonwijzer Waasland zorgt voor de uitbouw van het project in het Waasland. 

Interesse?

Kijk zeker op de website van Woonwijzer Waasland: Papillon Waasland. Of stuur een mailtje naar papillon@interwaas.be of bel naar 03 500 47 40.

Gepubliceerd op vrijdag 29 mrt 2024 om 14.55 u.

Thema's

Naar top