Kom naar het infomoment voor verhuurders

Ben je eigenaar van één of meerdere woningen of appartementen die je verhuurt? Dan zijn de infoavonden van Woonwijzer Waasland een echte aanrader!

Dit mag je verwachten tijdens een infoavond:

We werken samen met de Eigenaarsbond, een vereniging voor verhurende eigenaars en mede-eigenaars. Zij stelt er haar werking voor en legt uit wat de isolatienormen voor huurwoningen betekenen. Via hen kom je ook alles te weten over renovatie van appartementsgebouwen.  

Woonwijzer Waasland, een intergemeentelijk samenwerkingsproject rond wonen, stelt haar aanbod van gratis renovatieadvies en -begeleiding voor. Niet alleen eigenaars, maar ook verhuurders, kunnen gratis advies en begeleiding krijgen om hun huurwoning kwalitatief te verbeteren of energiezuiniger te maken. Woonwijzer Waasland zorgt voor begeleiding tijdens het hele traject: van advies, tips, aanschrijven van aannemers, vergelijken van offertes tot het aanvragen van mogelijke premies. Zowel voor kleine klussen die al lang blijven liggen tot grote renovatiewerken. 

Investeer je in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw,…? Dan kan je, afhankelijk van de doelgroep waartoe je behoort, financiële steun aanvragen voor investeringen in energie-efficiëntie en in woningkwaliteit. Op onze infomomenten kom je meer te weten over mogelijke renovatiepremies en -leningen voor verhuurders.  

Praktisch

De infomomenten vinden plaats op: 

  • 6 februari om 19.30 u. in Lokeren (stadhuis, ontmoetingsruimte - Groentemarkt 1)  
  • 27 februari om 19.30 u. in Temse  (feestzaal oud gemeentehuis, Markt)

De infomomenten zijn gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Inschrijven via interwaas.be/infoavonden-verhuurders

Gepubliceerd op vrijdag 26 jan 2024 om 00.00 u.

Thema's

Naar top