Doe mee met de groepsaankoop groene stroom

Ook in 2024 organiseert de Provincie een nieuwe groepsaankoop voor 100% Belgische groene stroom. Interesse? Tot en met 7 mei kan je vrijblijvend en gratis inschrijven.

De groepsaankoop groene stroom en gas is terug. Met de groepsaankoop zorgt de Provincie voor een voordelig energiecontract met 100% Belgische groene stroom en gas.

Hoe meer mensen deelnemen aan de groepsaankoop, hoe voordeliger de prijs zal zijn. Doe je mee?

Zo schrijf je in

Schrijf je nu vrijblijvend in via de website: oost-vlaanderen.be/groepsaankoop.

Hoe werkt de groepsaankoop groene stroom en aardgas?

1. Inschrijven

Je kan je tot en met 7 mei vrijblijvend en gratis inschrijven voor de groepsaankoop. Neem je jaarlijkse afrekening of slotfactuur bij de hand. Daar vind je alle gegevens gemakkelijk terug. Inschrijven is volledig vrijblijvend, je bent dus niet verplicht om op het aanbod in te gaan.

2. De veiling

Op 8 mei organiseer de Provincie een veiling waarbij energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een eenjarig contract 100% Belgische groene stroom en/of gas.

3. Je persoonlijk voorstel

Op vrijdag 24 mei 2024 krijg je een persoonlijk voorstel waarop je kan zien hoeveel jij kan besparen op jouw energiefactuur. 

4. Beslissen

Je krijgt een maand de tijd (tot 24 juni) om je persoonlijk aanbod te accepteren. 

5. Start van je contract

Aanvaard je het aanbod? Dan zorgt Provincie Oost-Vlaanderen voor een vlotte overstap. Jij hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen.

Nog vragen?

Kijk op de website van Oost-Vlaanderen: oost-vlaanderen.be/groepsaankoop.
Of stuur een mailtje naar groenestroom@oost-vlaanderen.be of bel naar 0800 580 80. 

Heb je nood aan een afspraak omdat je begeleiding op maat nodig hebt of je moeite hebt met de digitale wereld? Dan kan je altijd een afspraak maken met Woonwijzer Waasland tijdens de zitdagen in AC De Zaat in Temse (of in Sint-Niklaas).

Maak een afspraak met Woonwijzer Waasland

Gepubliceerd op vrijdag 22 mrt 2024 om 11.49 u.

Thema's

Naar top