Opgelet voor misleidende e-mails van Gemeentegids XL

Bericht aan ondernemers: in Temse zijn e-mails van Gemeentegids XL in omloop. Dit gaat niet om een gemeentelijk initiatief of publicatie maar om een louter commercieel privé-initiatief dat bedrijven tegen betaling vermeld op www.gemeentegidsxl.com.

Ben je een zaakvoerder en kreeg je recent een e-mail van info@gemeentegidsxl.com met de vraag of je bedrijfsgegevens nog correct zijn om te publiceren in de Gemeentegids XL?

Wees dan op je hoede. Het gaat hier enkel om een commercieel privé-initiatief dat bedrijven de mogelijkheid biedt om tegen betaling uitsluitend online vermeld te worden op www.gemeentegidsxl.com. Het gaat niet om een gedrukte, huis-aan-huis bedeelde gids, wat niet duidelijk blijkt uit de inhoud van het bericht.

Gemeente Temse werkt niet samen met de initiatiefnemer en verleent geen enkele medewerking aan (de website van) Gemeentegids XL.

Enkele bedrijven brachten ons op de hoogte van het bericht dat in omloop is en dat de indruk kan geven dat Gemeentegids XL een gemeentelijk initiatief en publicatie is, maar dat is het dus niet!

Gepubliceerd op dinsdag 22 aug. 2023 om 11.13 u.

Thema's

Naar top