Logies

Om te overnachten in Temse heb je een ruime keuze aan B&B’s en hotels. Een volledig overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden vind je terug in de brochure eat-sleep-meet-repeat. Hieronder lees je enkele logeertips.

Slapen in een erfgoedparel

B&B Gilleminus bestaat uit één kamer in een riant herenhuis in het centrum van Temse. De woning werd eind 19de eeuw gebouwd door de bekroonde architect Triphon De Smet uit Temse en beschikt nog altijd over de grandeur van weleer. De kamer is voorzien van een kingsize bed en een eigen badkamer. ’s Morgens wacht een heerlijk ontbijt.

Adres: August Wautersstraat 21, Temse
www.gilleminus.be

Bezige bijen

De oude conciërgewoning bij het Fort van Steendorp werd heringericht als B&B met twee comfortabele gastenkamers. De naam Bij ’t Fort verwijst ook naar de bijen die eigenaars Paul en Hilde als imker verzorgen.

Adres: Kapelstraat 204, Steendorp
www.bijhetfort.be

Hottub in de tuin

B&B Logieslogees in Tielrode beschikt over 3 tot in de puntjes verzorgde kamers. Hier aan de oever van de Durme kom je helemaal tot rust. Wie kamer Doorzicht boekt, kan er ook de privé Hottub in het tuinpaviljoen bijnemen. Stook zelf je vuurtje op en na 2 uur geniet je van een weldadig warm bad in openlucht.

Adres: Kaaistraat 23, Tielrode
www.logieslogees.be

Genieten op hotel

Hotel Temse is centraal gelegen op de Markt en heeft 5 luxekamers. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar tijdens de week dagschotels worden geserveerd en in het weekend oosterse specialiteiten.

Adres: Markt 28, Temse
www.desampan.be

Downloads

Naar top