Kansenwerker (contract tot 31/10/2025, B1-B3)

Lokaal Bestuur Temse, Lokaal Bestuur Kruibeke en Gemeente Sint-Gillis-Waas slaan de handen in elkaar om de vaardigheden rond digitalisering bij kwetsbare doelgroepen in hun gemeenten te versterken.

Wat doe je?

Je staat in voor de maatschappelijke dienstverlening aan sociaal kwetsbare groepen en cliënten. Je gaat actief op zoek naar hulpvragen en biedt op een open, inclusieve en participatieve manier ondersteuning aan. Je bent de brug tussen het werkveld/cliënt en de sociale dienstverlening.

Je bent de lokale contactpersoon, facilitator, creator, ondersteuner en doorverwijzer op vlak van digitalisering. Binnen het project Digi-Care (Europese subsidie) ga je bij Lokaal Bestuur Temse lokaal aan de slag om kwetsbare doelgroepen (ouderen, anderstaligen, kansarmen, laaggeschoolden en alleenstaande ouders) te versterken op vlak van digitalisering. Je kan hierbij rekenen op een projectleider e-inclusie voor de drie gemeenten samen om je beleidsmatig mee te ondersteunen.

Interesse? 

Je stelt je kandidaat door je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van je diploma aan team Personeel en Organisatieontwikkeling van Lokaal Bestuur Temse te bezorgen.

Met de post

Lokaal Bestuur Temse
T.a.v. Caroline Vercauteren, team Personeel en Organisatieontwikkeling
Frans Boelplein 1
9140 Temse

In de linkerbovenhoek van de envelop vermeld je ‘kansenwerker’.

Via e-mail

Aan: jobs@temse.be

In het vak Onderwerp vermeld je ‘kansenwerker’.

Downloads

Naar top