Hoe online inschrijven?

Schrijf online in voor een sportactiviteit

Registreer je op het reservatiesysteem

Schrijf je voor het eerst in? 

Maak een familieaccount aan op ons reservatiesysteem. Je ontvangt een mail met activatielink. Klik op de link en log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Geen activatielink ontvangen? Kijk jouw postvak ongewenste mails na.

Je kan enkel geregistreerde gezinsleden inschrijven voor activiteiten. Zo registreer je jouw gezinsleden: klik op 'Mijn profiel', 'Gezinsleden' en 'Gezinslid toevoegen'. Let op: vergeet niet om het nemen/publiceren van foto's in te vullen. Vul bij elk gezinslid de medische fiche in en keur goed. 

Heb je al een familieaccount?

Test het voor elke start van een inschrijvingsperiode waaraan je wil deelnemen!

 • Ken je jouw paswoord en gebruikersnaam? Indien niet, vraag dan een nieuw wachtwoord aan.
 • Is het gezinslid dat je wil inschrijven geregistreerd in jouw account? Indien niet: klik op 'Mijn profiel', 'Gezinsleden' en 'Gezinslid toevoegen'.
 • Heb je de medische fiche ingevuld (of jaarlijks nagekeken) en goedgekeurd van het gezinslid dat je wil inschrijven voor een activiteit?
 • Is jouw kind een jaar jonger of ouder dan de klasgenootjes/vriendjes? Geen probleem! Laat het ons tijdig weten zodat we dit kunnen aanpassen. Is er in het verleden al een aanpassing gebeurd? Kijk dan zeker na of deze aanpassing nog nodig is zodat je kan inschrijven voor de gewenste activiteit. 

Schrijf in voor een sportactiviteit

Ga naar 'Activiteiten' en 'Inschrijven activiteiten'. Selecteer het gezinslid (of meerdere gezinsleden) dat je wil inschrijven en klik op volgende. Vink de activiteit(en) aan waarvoor je het gezinslid wil inschrijven, klik op 'Volgende' en daarna op 'Bevestig inschrijving'.

 • Correct ingeschreven? Je ontvangt een bevestiging van inschrijving en een betaalopdracht per mail.
 • Is de activiteit volzet bij jouw inschrijving? Je komt op de wachtlijst terecht en ontvangt hiervan een bevestiging maar geen betaalopdracht. Om op de wachtlijst te komen, schrijf je ook in via https://reservaties.temse.be De werkwijze is identiek aan een inschrijving. Is er een plaats beschikbaar? Dan ontvang je een bevestigingsmail.

Inschrijving annuleren of terugbetaling

Dat kan onder deze voorwaarden: 

 • Annuleer je tot 21 kalenderdagen voor de start van een activiteit
  • met een medisch attest, dan betaal je 5 euro administratiekosten
  • zonder medisch attest, dan betaal je 10 euro administratiekosten
 • Annuleer je minder dan 21 kalenderdagen voor de start van de activiteit dan kan je enkel annuleren met een medisch attest en betaal je 5 euro administratiekosten. Let op: je meldt de afwezigheid op de eerste ziektedag. Bezorg het medisch attest aan team Sport binnen de 5 dagen na afloop van de activiteit.

Aandachtspunten

 • Heb je een Sleutelpas? Schrijf jouw kinderen online in en stuur direct een mail naar team Sport met een foto van de Sleutelpas van jouw kind (of noteer de naam van het kind en zijn/haar rijksregisternummer) en vermeld de kampen waarvoor je hebt ingeschreven. Na controle passen wij het tarief aan en mailen wij jou de aangepaste factuur.
 • Jouw zoon of dochter kan tot slechts één familieaccount behoren. Uitzondering: als de ouders gescheiden zijn, kunnen beide ouders een familieaccount maken. De ene ouder kan het kind toevoegen als gezinslid, de andere niet. Contacteer team Sport zodat wij het kind kunnen toevoegen aan het andere account. Zo kan je afspreken wie het kind zal inschrijven. Wie inschrijft, betaalt de factuur en ontvangt de attesten voor de mutualiteit en de personenbelasting.

Gerelateerde items

Naar top