Home Gemeentediensten Sportdienst
Sportdienst Afdrukken

 

banner voor sport OK  

Temse hecht veel belang aan sport, sportbeoefening en -accommodatie. Regelmatig vinden  wielerwedstrijden plaats in de Scheldegemeente. De gemeentelijke Sportdienst biedt eveneens een ruim sportaanbod. Naast de 3 sporthallen heeft Temse ook een Fit-o-meter (Roomacker Tielrode), een Finse piste (Roomkouter Steendorp) en een Sportcentrum uitgerust met verschillende sportvelden, een kunstgrasveld, (overdekte) petanqueterreinen, een skatepark, De Hoeve...

 

sport VITA Scheldebad aquablauw   
Temse maakt zich klaar voor de realisatie van een nieuw Scheldebad op de plaats van het voormalige zwembad. Op maandag 26 september nam het schepencollege kennis van de nieuwe naam van het toekomstig zwembad: VITA Scheldebad. VITA staat voor vitaliteit en energie. De naam ‘Scheldebad’ is opgenomen in de nieuwe naam en maakt ook deel uit van het logo, met een knipoog naar het oude bad, dat 46 jaar dienst deed. In dit hedendaagse complex is ruimte voor een competitiebad van 25 m, een instructiebad en een kinderzone, maar ook voor een moderne horecazaak, een fitness en een binnenspeeltuin. Lees hier meer
 
 
LOGO_golfjes_kleinBij de Sportdienst kan je terecht voor volgende zaken:

 

                   

Facebook

Alle wetenswaardigheden, sport-nieuwtjes,  geplande activiteiten...  vind je op onze Facebookpagina Sportdienst Temse.

 
Gerelateerde links:
  

  

Tegemoetkoming ziekenfondsen  spaarvarken   

  • in lidgeld van sportclubs én
  • in de kostprijs van sportkampen   

Ziekenfondsen bieden aan hun leden een beperkte terugbetaling van het lidgeld van een sportclub. Vraag aan jouw ziekenfonds naar de voorwaarden en het formulier.

 

Ziekenfondsen komen ook tussen in de kostprijs van de sportkampen. Vanaf 15 januari 2018 kan je een attest voor de kosten die je in 2017 gemaakt hebben, downloaden. Ga hiervoor naar https://reservaties.temse.be. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en ga vervolgens naar 'Mijn profiel' > 'Inschrijvingen' > 'Attesten'.

 


 

 

Laatst aangepast op maandag, 11 juni 2018 10:04
 
 
Banner

Sportdienst

AC De Zaat - Frans Boelplein 1 1ste verdieping | Loket 5
9140 Temse
tel. 03 710 12 40-43
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Banner

Sportfunctionaris - Diensthoofd

Vermeulen Erik
AC De Zaat | 1ste verdieping Frans Boelplein 1
9140 Temse
tel. 03 710 13 55
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Openingsuren:
Maandag tot vrijdag
08.30 - 12.00 u.
Woensdag
08.30 - 12.00 u.
13.30 - 16.00 u.
Zaterdag 08.30-12.00 u.: enkel Infobalie en Burgerzaken (bevolking, burgerlijke stand, pensioenen, vreemdelingen, rijbewijzen en strafregister)