Home Gemeentediensten Lokale Economie
Lokale Economie met KMO-ambtenaar Afdrukken

 

De KMO-ambtenaar verstrekt u informatie rond o.a. gemeentebelastingen m.b.t. zelfstandig ondernemen, beheert de bedrijvendatabank en heeft een doorverwijsfunctie. Verder kan u hier ook uw socio-economisch dossier indienen en worden aanvraagdossiers in het kader van de nieuwe wet op de handelsvestigingen behandeld. U vindt het KMO-loket op de 4de verdieping van het administratief centrum (loket 22).

 

LOGO_golfjes_kleinU kan voor volgende zaken bij de dienst Lokale Economie terecht:

 


 

Leen gratis deze Beachvlaggen voor uw winkel/bedrijfsaangelegenheden

 

  zo beachvlaggen 

Om het winkelen in Temse te bevorderen zijn de winkelstraten versierd met seizoensgebonden vlaggen. Ter ondersteuning van de lokale handelaars zet de gemeente ook maximaal in op de promotie en het gebruik van de Temse Cadeaucheque.

Om dit nog te versterken liet de gemeente beachvlaggen ontwerpen:

  • één met afbeelding van de verschillende seizoensvlaggen om het winkelen in Temse te stimuleren
  • en één met afbeelding van de Temse Cadeaucheque.

Van elk type zijn 3 kleine en 2 grote beachvlaggen gemaakt, in totaal dus 10 vlaggen. Het is de bedoeling dat de vlaggen maximaal in het straatbeeld te zien zijn tijdens allerlei evenementen.

Naast ondernemersverenigingen kunnen ook individuele winkeliers en handelaars hun opendeur of bedrijfsevenement opfleuren met de beachvlaggen. Het Gemeentebestuur stelt ze graag gratis ter beschikking.

Voor ontlening en afhaling kan men contact opnemen met kmo-ambtenaar Linda Vander Straeten, tel. 03 710 12 64, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Laatst aangepast op woensdag, 24 januari 2018 09:50
 
 

KMO-ambtenaar

Linda Vander Straeten
AC De Zaat, Frans Boelplein 1 4de verdieping | Loket 22
9140 Temse
tel. 03 710 12 64
fax 03 711 01 01
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Banner
Openingsuren:
Maandag tot vrijdag
08.30 - 12.00 u.
Woensdag
08.30 - 12.00 u.
13.30 - 16.00 u.
Zaterdag 08.30-12.00 u.: enkel Infobalie en Burgerzaken (bevolking, burgerlijke stand, pensioenen, vreemdelingen, rijbewijzen en strafregister)