Home
Fusie: WoonAnker wordt WoonAnker Waas Afdrukken

 

  zo Woonanker logo 

Op 20 juni fusioneerde de sociale huisvestingsmaatschappij WoonAnker van Temse met de Gewestelijke Maatschappij voor Volkswoningen, actief in Sint-Gillis-Waas, Stekene en Nieuwkerken-Waas.

 

De fusiemaatschappij kreeg de naam WoonAnker Waas en is een sociale huisvestingsmaatschappij die op korte termijn ca. 1 800 woningen en appartementen zal beheren in Temse, Stekene, Sint-Gillis-Waas en Nieuwkerken-Waas. In het Waasland wordt WoonAnker Waas een evenwaardige partner van de huisvestingsmaatschappijen uit Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren en Hamme.

 

De maatschappelijke zetel van WoonAnker Waas blijft op Mariadal 1 in Temse.

Koen De Clercq blijft voorzitter van de vernieuwde raad van bestuur en Etienne Audenaert blijft directeur.

De fusiemaatschappij gaat aan de slag met de huidige 15 personeelsleden, die in hun kantoor in Mariadal aan de slag blijven. Dit was ook zo afgesproken bij de ondertekening van de intentieverklaring midden 2017.

De huidige kantoren van Temse en Sint-Gillis-Waas worden als lokaal ankerpunt behouden om maximaal de lokale invullingen te kunnen garanderen.

In beide kantoren kan je terecht van maandag tot vrijdag van 9 u. tot 12 u. én bijkomend op maandagnamiddag van 15.30 u. tot 16.45 u. Telefonisch zijn de medewerkers van maandag tot vrijdag bereikbaar, van 8.30 u. tot 12.15 u. en van 13 u. tot 16.30 u. of via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Info: www.woonankerwaas.be

Laatst aangepast op woensdag, 27 juni 2018 14:51