Home
Fietslabelen op 9 september Afdrukken

 

   Fiets label closeup

Laat je fiets labelen!

Een fiets waarop een label met het rijksregisternummer werd gekleefd, kan bij verlies of diefstal veel sneller opgespoord en terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar door de Lokale Politie. Je krijgt bovendien een fietspas, waardoor je jouw fiets degelijk kan omschrijven bij aangifte, indien je toch het slachtoffer van een fietsdiefstal zou worden.

 

Daarom bieden de Lokale Politie Kruibeke-Temse en de gemeentebesturen van Temse en Kruibeke je de mogelijkheid om jouw fiets gratis te laten labelen op

zondag 9 september

10-18 u. politiekantoor De Zaat (Nagelheetmakerslaan)

 

Breng zeker je identiteitskaart mee!

De Politiezone beschikt over een nieuw toestel, waardoor het labelen van de fiets slechts een minuut duurt. Het rijksregisternummer van de eigenaar wordt dus niet langer in het fietskader gekrast, maar wordt met een onverwijderbaar label op de fiets gekleefd.

De Politiezone Kruibeke-Temse heeft zich ook aangesloten op de website www.gevondenfietsen.be. Op deze website plaatst de politie een foto van de fietsen die teruggevonden worden. Door in te loggen op deze website kan je kijken of je fiets werd teruggevonden in één van de politiezones die aangesloten zijn. Je kan deze website ook terugvinden via een link op www.politiekruibeketemse.be.

Laatst aangepast op maandag, 16 juli 2018 11:12