Geschenkbon Temse

Koop hier je digitale Geschenkbon Temse

Met de digitale Geschenkbon Temse koop je maximaal lokaal. Je gebruikt de bon bv. bij je kapper, bij je bakker of nog beter: je laat je verrassen door de vele ondernemers die Temse te bieden heeft!

Waar kan ik de Geschenkbon aankopen?

Je kan de Geschenkbon 24/7 via de webshop kopen. Je ontvangt de bon dan digitaal in je mailbox. Nadien kan je de bon gebruiken vanop je smartphone of afdrukken.

Je kan de Geschenkbon ook aankopen bij de infobalie van AC De Zaat, de bibliotheek of het toeristische infokantoor tijdens de openingsuren. We printen de bon voor jou en steken hem in een mooie enveloppe.

Na aankoop is de geschenkbon 1 jaar geldig.

Waar kan ik de Geschenkbon gebruiken?

Op de webshop vind je een handig overzicht van alle deelnemende handelaars. Je herkent de deelnemende handelaars ook aan onze raamsticker.

Hoe werkt de Geschenkbon?

Om je bon te gebruiken, neem je hem gewoon mee naar een deelnemende handelaar en hij doet voor jou de rest! Hij scant voor jou de QR-code of vult de numerieke code in die op de bon staat. Het handige aan de digitale Geschenkbon is dat je niet het volledige bedrag van de bon moet opgebruiken. Moet je slechts een klein bedrag betalen of wil je nog een deel van je bon gebruiken in een andere winkel? Dat kan allemaal!

Hoe weet ik hoeveel waarde er nog op mijn bon staat?

Surf naar de webshop en vul de code in die je terugvindt op je bon. Je ziet meteen hoeveel er nog op je bon staat. Ook de deelnemende handelaars kunnen je waarde nakijken.

Wat als ik mijn bon kwijtraak?

We raden je aan om de code van jouw bon ergens te noteren. Met deze code kunnen we je dankzij het digitale systeem een nieuwe geschenkbon bezorgen. Een vervallen geschenkbon kunnen we helaas niet vervangen. Zorg dus zeker dat je op tijd jouw geschenkbon inwisselt bij een deelnemende handelaar!

Kan ik mijn oude bonnen nog gebruiken?

De papieren bonnen kan je niet meer aankopen, maar wel nog gebruiken. Op de achterzijde van de bonnen kan je zien tot wanneer ze geldig zijn. Je kan ze wel enkel nog gebruiken bij handelaars die deelnamen aan het oude systeem.

Info voor handelaars

Wil je als handelaar graag Geschenkbonnen ontvangen? Op de webshop kan je jouw zaak registreren. Na de eerste registratie ontvang je een bevestigingsmail. Pas daarna kan je al je gegevens aanvullen. Zodra de registratie is afgerond, verschijnt je naam op de webshop en bezorgen we jou een raamsticker. Vanaf dan kan je ook bonnen ontvangen.

Heb je een probleem of vraag? Hiervoor kan je terecht bij onze partner Kivalo. Op hun website vind je een handige FAQ-lijst met foto’s en instructievideo’s.

Naar top