Eigen zaak starten

Maak een afspraak

Lees onze startersbrochure

Inhoud

Startende ondernemers zijn van cruciaal belang voor onze gemeente. Nieuwe ondernemers worden dan ook warm onthaald en bijgestaan met raad en daad. Want een goede start is de beste basis voor een gezonde onderneming!

Hoe begin je?

Een zaak opstarten doe je niet van vandaag op morgen. Er zijn heel wat zaken waar je grondig over moet nadenken, details die belangrijker zijn dan ze lijken en formaliteiten die je zeker in orde moet brengen. Gelukkig zijn er verschillende organisaties die je kunnen ondersteunen met overzichtelijke gidsen en handige tips. Neem zeker een kijkje bij:

Daarna zal je in je traject zeker passeren bij een ondernemingsloket. Dit loket zorgt onder andere voor je correcte inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het krijgen van een btw-nummer.

Hoe start je brandveilig een eigen zaak?

Meer info

Lokaal Bestuur Temse investeert volop in de Lokale Economie en verwelkomt nieuwe ondernemers met veel enthousiasme. Heb je na het doornemen van bovenstaande brochures en gidsen toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij het team Lokale Economie.

Voor wie

Startende en nieuwe ondernemers in Temse

Naar top