Droom aan de stroom van Adem

“Ik zie mezelf als bruggenbouwer. Werken aan lange termijnrelaties heeft voor mij altijd een meerwaarde.”

“Ik ben Adem Gündogdu. Ik ben 32 jaar en van Turkse afkomst, maar ik ben geboren in België. Al mijn hele leven woon ik in Temse. Intussen ben ik 10 jaar gelukkig getrouwd en ben ik de fiere papa van twee dochters. Ik heb een passie voor auto’s en ik werk ook in de automobielsector. Het is heel leuk om je passie te kunnen opnemen in je werk.

Wanneer je Temse zegt, denken mensen spontaan aan “de brug van Temse”. Dat past bij mij: ik zie mezelf als een bruggenbouwer. Langetermijnrelaties hebben volgens mij altijd een meerwaarde. Soms liggen er drempels tussen mensen. Niet alleen tussen etnische groepen, maar ook tussen jong en oud. Als je blijft proberen een connectie te maken met mensen, stamp je die drempels de grond in en worden ze lager. Wie weet verdwijnen ze zelfs helemaal. Die verbondenheid zie je ook in mijn dromen voor mijn gezin en mijn werk.

Ik hoop om zo lang en gezond mogelijk bij mijn kinderen te kunnen zijn.

In de toekomst zullen zij het soms moeilijk hebben, dus ik zou hen dat extra duwtje willen geven.

Net zoals ik enorm veel steun krijg van mijn ouders. Ik zou graag hier begraven worden, ook al is er in Temse nog geen Islamitische begraafplaats. Zodat, wanneer ik er niet meer ben en mijn kinderen een moeilijk moment hebben, ik nog steeds in de buurt ben. Ik hoop ook dat mijn kinderen de juiste mensen tegenkomen in hun leven, en dat hun omgeving hen accepteert zoals ze zijn.

Op werkvlak wil ik vooral met goesting naar het werk gaan.

Aangezien ik al 13 jaar voor dezelfde werkgever werk, zit dat zeker goed. Maar daar spelen veel aspecten in mee: de omgeving, de inhoud, de afwisseling, maar ook de mensen. Iedereen wil het zo goed mogelijk hebben en niets tekortkomen. Luxe is leuk, maar toch zijn er grenzen. Geld mag een drijfveer zijn, maar we mogen het niet als God aanschouwen. Om echt gelukkig te zijn, moet je genoegen kunnen nemen met wat je hebt. Als mens vergeten we dat soms. Ik zeg het ook zo tegen mijn kinderen: centjes komen binnen en gaan snel weer buiten. Gezond en gelukkig leven, duurt veel langer."

Naar top