Deskundige stedenbouw (B1-B3)

Wat doe je?

Als deskundige stedenbouw sta je mee in voor het plannen en uitwerken van het beleid ruimtelijke ordening van het lokaal bestuur. 

Je staat in voor het tijdig afleveren van kwalitatieve en correct opgestelde adviezen en ontwerpbeslissingen voor de omgevingsdossiers. Daarnaast adviseer je burgers en professionelen (landmeters, architecten en ontwikkelaars) over projecten in opmaak of vragen rond stedenbouwkundige mogelijkheden of problemen.

Je werkt nauw samen met de collega’s in de verschillende disciplines (o.a. mobiliteit, ruimtelijke planning, duurzaamheid, handhaving, lokale economie, openbaar domein, …) en neemt proactief een samenwerkingsgerichte rol op.

Interesse? 

Je kan je kandidaat stellen door je motivatiebrief, je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een kopie van je rijbewijs B aan het team Personeel en Organisatieontwikkeling te bezorgen, ten laatste op 8 juni 2023:

  • Via post:
    Lokaal Bestuur Temse, T.a.v. Caroline Vercauteren, team Personeel en Organisatieontwikkeling, Frans Boelplein 1, 9140 Temse. In de linkerbovenhoek van de envelop vermeld je ‘deskundige stedenbouw’.
  • Via e-mail: jobs@temse.be. In het vak onderwerp vermeld je ‘deskundige stedenbouw’.

Downloads

Naar top