Bootverhuur

Sloep-Rent

Sloep-RentYoon Thoen

Met Sloep-Rent gaat loungen op het water vanzelf. De luxueuze sloepen zijn uitgerust met zonnedek, comfortabele zitplaatsen en zelfs een klein ijskastje.

Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen. Zo zijn er zwemvesten aan boord voor wie dat wil. Het gewicht van de boot zorgt ervoor dat de boot stabiel blijft op het water. Omdat de sloep amper beweegt, word je ook niet zeeziek. De hoge bootranden zorgen ervoor dat je niet overboord kan vallen.

Brandstof, vaarkaart en een korte vaarinstructie zijn inbegrepen in de formule. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Je kan ervoor kiezen om zelf te varen of om op tocht gaan met een ervaren schipper. Dankzij de ‘goed weer garantie’ kan je bij onweer, stortregen en harde wind jouw reservering kosteloos omboeken naar een andere datum.

Bavo: “Varen op de Schelde is super ontspannend. We richten ons met Sloep-Rent vooral tot families. We raden meestal de tocht stroomopwaarts aan tot aan de iconische Scheldebocht van Sint-Amands en terug. Dat staat gelijk aan oeverloos genieten van de rust en de schoonheid van de natuur. We verhuren onze boten van de Paasvakantie tot de herfstvakantie. Samen met onze zonen varen we zelf ook ontzettend graag. Er gaat niets boven samen ontbijten op de Schelde als de ochtenddauw nog lichtjes boven de rivier hangt. Dat is gewoon zalig.”

Een schip huren 

Schepen RivertoursRita Vercauteren

Op zoek naar een unieke ervaring voor jouw evenement of feest? Huur eens een schip bij Rivertours.

Een rondvaart bij Rivertours brengt je langs de mooiste plekjes van Vlaanderen. Onderweg kan je de charmante dorpjes langs het water bewonderen, terwijl je met collega’s, kennissen of vrienden kan genieten van culinaire verrassingen… Varen kan met of zonder catering.


De schepen kunnen 25 tot 350 genodigden verwelkomen en zijn uitgerust met bar, audio- en multimedia apparatuur.   

Waterlimo 

WaterlimoYoon Thoen

Beleef de Schelde net iets anders met de Waterlimo. De XO boats van Waterlimo halen topsnelheden tot 70 km/uur. Ze varen het hele jaar door en nemen jou en je gezelschap mee voor een unieke ervaring in het gebied van de Stille Waters of op havenrondvaart in Antwerpen. De boten zijn geschikt voor 2 tot 6 passagiers.

“De Waterlimo is een bijzondere manier om een speciale gelegenheid te vieren met je geliefde, familie of vrienden of met je bedrijf”, zegt zaakvoerder Philippe Ophoff.

Naar top