Arbeider Groen en Milieu (D1-D3)

Als arbeider sta je, samen met je collega’s, in voor het dagelijks onderhoud van de verschillende gebouwen, wegen, natuurdomeinen, pleinen ... binnen Lokaal Bestuur Temse. Als arbeider werk je graag samen en kan je ook zelfstandig werken. Je bent betrouwbaar, flexibel en bent altijd vriendelijk en respectvol tegen klanten.

Wat doe je?

  • Je staat samen met je collega’s in voor het afval, natuur en groenbeheer van het lokaal bestuur (manueel en machinaal) of voor het onderhoud van pleinen, perken, plantsoenen en andere groenvoorzieningen.
  • Je werkt mee aan projecten rond milieu en natuuronderhoud.
  • Je draagt zorg voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften op het werk en de openbare weg.

Interesse? 

Je kan je kandidaat stellen door je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van je rijbewijs B aan het team Personeel en Organisatieontwikkeling te bezorgen, ten laatste op 6 juli 2023:

  • Via post:
    Lokaal Bestuur Temse, T.a.v. Caroline Vercauteren, team Personeel en Organisatieontwikkeling, Frans Boelplein 1, 9140 Temse. In de linkerbovenhoek van de envelop vermeld je ‘arbeider groen en milieu’.
  • Via e-mail: jobs@temse.be. In het vak onderwerp vermeld je ‘arbeider groen en milieu’.

Op woensdag 17 mei 2023 om 18 u. vindt er een infomoment plaats in de Groenloods Lokaal Bestuur Temse. Schrijf je in via jobs@temse.be.

Downloads

Naar top