Paaszoektocht Temse: de schat van Reynaert

Wanneer

  • maandag 1 april 2024 tot dinsdag 30 april 2024

Locatie

Gemeentehuis Temse
Markt 1 , 9140 Temse

Reynaert de vos is stout geweest. Hij at alle paaseieren van Cuwaert de paashaas op! Hoe moet koning Nobel de leeuw nu nog aan paaseitjes voor het paasfeest geraken?

Gelukkig heeft Reynaert een oplossing. Hij stelt voor om samen een grote schat te zoeken. Daarmee kan de koning terug paaseitjes kopen voor alle dieren!

Maar de weg naar de schat is ingewikkeld en gevaarlijk. Onderweg moeten Reynaert en Nobel allerlei moeilijke raadsels oplossen. Hiervoor hebben ze de hulp nodig van vele slimme speurneuzen. Help jij mee om de grote schat terug te vinden?

Haal tussen 1-30 april jouw gratis deelnameformulier in het Toeristisch Infokantoor op de Markt van Temse en ga mee op pad langs een spannend parcours met vele leuke spelletjes! Wie de code kraakt en het logboekje invult aan de bonus, maakt kans op een leuke prijs.

Ingevulde deelnameformulieren kan je binnenbrengen in het Toeristisch Infokantoor t.e.m. 30 april. Is het kantoor gesloten? Deponeer je formulier dan in de brievenbus. Een onschuldige hand trekt nadien enkele winnaars uit alle vervolledigde deelnames. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Vergeet dus zeker niet je contactgegevens in te vullen op het deelnameformulier!

Download formulier via www.temse.be/activiteiten.

Veel succes!

Organisatie

Toerisme Temse

Downloads

Naar top