Bewegen op Verwijzing (coach)

Zit je dagelijks lang stil? Wil je op een veilige manier én met begeleiding meer bewegen? Dit kan via Bewegen Op Verwijzing!

De Bewegen-Op-verwijzing-coach geeft jou een duwtje in de rug om meer beweging in je leven te brengen en maakt voor jou een beweegplan op maat. De coach beweegt niet samen met jou maar helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet ook welke activiteiten en sporten er in Temse zijn. Resultaat? Een actiever leven en je voelt je beter in je vel. 

Jouw huisarts of specialist kan je doorverwijzen naar een coach. Ook andere zorgverleners zoals een apotheker, diëtist, kinesitherapeut, maatschappelijk of sociaal werker, psycholoog of verpleegkundige kunnen je doorverwijzen. Lijkt dit iets voor jou? Vraag er zeker naar bij jouw huisarts of zorgverlener.

Heb je een verwijsbrief? 

Maak een afspraak met een coach

Je spreekt een locatie en tijdstip af. Je kan ook videobellen met de coach.

Prijzen

Eerste gesprek: 1 uur

  • Standaard tarief: 20 euro
  • Verhoogde tegemoetkoming: 4 euro

Nadien per 15 minuten individuele begeleiding

  • Standaard tarief: 5 euro
  • Verhoogde tegemoetkoming: 1 euro/kwartier

Per persoon: max. 7 uur individuele begeleiding per jaar 

Zo verwijs je als hulpverlener door naar de coach

Ben je (sociaal) verpleegkundige, apotheker, kinesitherapeut, diëtist, psycholoog, vroedvrouw, maatschappelijk of sociaal werker? Of heb je een beroep in zorg/welzijn dat aanleunt bij het preventielandschap? Dan kan je je cliënt/patiënt het bewegen-op-verwijzing project aanbieden en rechtstreeks doorverwijzen naar een lokale BOV-coach via

Vraag promomateriaal en verwijsbrieven op papier aan via Eerstelijnszone Waasland

Externe links

Naar top