Home
De UiTdatabank is vernieuwd! Afdrukken

 

UiTdatabank vernieuwd!

  v temse-0 81 142125 

Er is een nieuwe UiTdatabank. Dé draaischijf voor vrijetijdscommunicatie in Vlaanderen vervelt naar een nog gebruiksvriendelijker platform om gratis promotie te voeren.
Wie invoert op www.uitdatabank.be
haalt er veel UiT, want je moet maar één keer invoeren om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda's, waaronder onze eigen UiT in Temse.

Voer nu jouw activiteit in!

Handleiding: hoe invoeren in UiTdatabank? pdf button

 

Registreer je op www.uitdatabank.be

Als je als vereniging een activiteit organiseert, wil je vooral een breed publiek aantrekken en zo goed mogelijk je aankondiging verspreiden. Dit kan als je invoert in de UiTdatabank. Hierdoor verschijnen alle activiteiten (sport, cultuur, vrije tijd, toerisme, jeugd,…) in onze gemeente in diverse agenda’s, o.a. in de agenda van de gemeentelijke website, evenals in de elektronische nieuwsbrief Cultuurklap en in de Uitagenda’s in De Nieuwe Omroeper en het gemeentelijk Infoblad.

 

Infocult Uitdatabank logo invoeren

Cultuurdienst, tel. 03 710 12 74 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Communicatiedienst, tel. 03 710 12 89 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Laatst aangepast op donderdag, 05 januari 2017 19:13
 

Favorieten |  Abonneer | Share on facebook | delen op twitter Share on Twitter