Home
Controleer uw (bedrijfs)gegevens in gemeentegids Afdrukken

 

Nieuwe zaak of stopzetting in Temse? Meld het ons!

Aan alle winkeliers, ondernemingen en beoefenaars van vrije beroepen in Temse wordt de mogelijkheid geboden om de (gratis) vermelding en de volledigheid van hun contactsgegevens te controleren in de zelfstandigenlijst voor de Gemeentegids 2018 (bedeling: rond jaarwisseling 2017-2018). De lijst rangschikt winkeliers, horecazaken, bedrijven, vrije beroepen… volgens hun verkoopsproduct of dienstverlening en is hier te raadplegen. Aanpassingen kunnen tot half november worden uitgevoerd!

Wie zou vaststellen dat zijn/haar zaak NIET in de zelfstandigenlijst is opgenomen of met onvolledige of verouderde gegevens, kan dit MELDEN aan de diensten Lokale Economie of Communicatie - alsook recente stopzettingen van winkels/bedrijven in uw buurt

 

Naast de gratis vermelding in de lijst is ook adverteren mogelijk door contactname met Jan De Mulder, vertegenwoordiger van uitgever Publi-Touch. Zijn contactgegevens: gsm 0486 72 53 49 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Laatst aangepast op maandag, 16 oktober 2017 10:55
 

Favorieten |  Abonneer | Share on facebook | delen op twitter Share on Twitter