Home
Landbouwmarkt in Tielrode - elke 3de zaterdag van de maand Afdrukken

 

Landbouwmarkt klein   

Op zaterdag 15 april vond op het kerkplein van Tielrode de eerste editie van de maandelijkse Landbouwmarkt plaats. Elke 3de zaterdag van de maand, van 9 tot 13 u., bieden plaatselijke land- en tuinbouwers hoeveproducten aan op de Landbouwmarkt in Tielrode. Naast aardappelen, groenten en fruit worden ook vlees (o.a. hoevehamburgers), zuivelproducten, honing, hoeve-ijs en pannenkoeken te koop aangeboden, alles rechtstreeks van de boer, vers en gezond. Ook de plaatselijke horeca is open tijdens de Landbouwmarkt.

 

Eerstvolgende data:

- zaterdag 20 mei

- zaterdag 17 juni

- zaterdag 15 juli

- zaterdag 19 augustus

 

De organisatie van de Landbouwmarkt is grotendeels in handen van initiatiefnemer Jens Van Meervenne, student Agro- en biotechnologie - richting Landbouw aan de Odisee Hogeschool van Sint- Niklaas. Hij organiseert de Landbouwmarkt in Tielrode als onderwerp voor zijn bachelorproef. De organisatie werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Gemeentebestuur en het Landbouwoverleg Temse. Met de Landbouwmarkt willen zij een duurzame ondersteuning bieden voor de plaatselijke land- en tuinbouwers en een gezellige ontmoetingsplaats creëren voor de inwoners, waarbij versheid, duurzaamheid en lokaal geteelde producten centraal staan.

 

Land- en tuinbouwers die geïnteresseerd zijn om als standhouder deel te nemen aan de Landbouwmarkt van Tielrode, kunnen contact opnemen met Jens Van Meervenne via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of tel. 0473 18 29 50.

Laatst aangepast op maandag, 24 april 2017 12:34
 

Favorieten |  Abonneer | Share on facebook | delen op twitter Share on Twitter