Home
Gezocht: creatieve deelnemers aan Ambachtelijk Weekend Afdrukken

 

Tijdens het Ambachtelijk Weekend op 19-20 augustus dit jaar nodigt het Waasland iedereen uit om te komen genieten van Waas vakmanschap. Inderdaad, de deelnemers-exposanten gaan dan aan het werk met producten van Wase bodem of tonen creaties die hun oorsprong vinden in het Waasland. Ook in het Nederlandse Hulst en Terneuzen kunnen bezoekers terecht, maar dan wel voor een Zeeuws-Vlaams aanbod.

Wie heeft interesse om deel te nemen in Temse?

Om het aanbod in Temse uit te breiden, wordt uitgekeken naar nieuwe deelnemers. Het thema 'Aarde' voor dit jaar kan een inspiratiebron vormen, maar is niet verplicht te volgen.

De inschrijvingen gaan dit jaar op 1 april van start via de speciale website van het Ambachtelijk Weekend: www.ambachtelijkweekend.be. Inschrijven is verplicht vóór 26 mei.

Hoe inschrijven?

  • Surf naar www.ambachtelijkweekend.be
  • Bovenaan rechts vind je een knop 'toevoegen', waar je een eigen account kunt aanmaken. Onthoud jouw gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). Hiermee kan je later gegevens wijzigen.
  • Log in met jouw account en vul je je gegevens en ambacht in. Let wel: de nadruk ligt vooral op het Wase vakmanschap. Je kan je laten inspireren door het thema ‘AARDE’.
  • Jouw contactpersoon (van de gemeente waarin je exposeert) krijgt een melding van jouw inschrijving en zal deze valideren. Deze goedkeuringen gebeuren manueel door één persoon. Dit betekent dat de validatie soms even kan duren en niet altijd op dezelfde dag van inschrijving zal zijn!
  • Op deze website kan je ook je promotiemateriaal bestellen.

Is deze werkwijze voor jou te moeilijk? Ga dan langs bij de dienst Toerisme, Markt 1, en laat je begeleiden bij de inschrijving.

Info: tel. 03 771 51 31 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op woensdag, 22 maart 2017 14:17
 

Favorieten |  Abonneer | Share on facebook | delen op twitter Share on Twitter